Dancing Wall

Много компании се адаптират към все по-непредсказуемите промени на своите пазари, като създават гъвкави структури и форми на организация офисните си пространства. Затова, те разчитат на офис обзавеждане, което лесно може да бъде коригирано от самите потребители, ако е възможно. Един от инструментите за тези нови работни среди е Dancing Wall.

Dancing Wall ( Танцуващите стени) е мобилна преградна система, която гъвкаво и лесно може да прегражда и разделя на отделни зони откритото офис пространство. Системата се състои от метални рамки, в които се вглаждат разнообрани елементи като рафтове, TV стойка, гардеробна, дъска за презентации и прожекции,  или тапицирани в плат модули. Дизайнът на системата дава възможност за добавяне на електрификация, мрежови кабели и комуникации, според нуждите.

Облечена с панели от масивна дървесина, основата на Dancing Wall е достатъчно стабилна без значение относително малката й дължина и краката с колелца, благодарение на които панелите са лесни за преместване.

         

Ако комбинирате няколко варианти на Dancing Wall, може да създадете разнообразни решения за офисното пространство, адаптирани към моментната ситуация, без необходимост от техническо лице. По този начин Dancing Wall подкрепя променящите се изисквания на съвременния работен свят.

         


         

 

Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...