„Акустичната изолация на човешкия глас е нашата специалност. Нашата цел е да бъдем най-добрите в тази област.“

В Hush Office не е нито твърде тихо, нито твърде шумно. Акустиката играе основно правило при проектирането на офис кабините. Офис кабините не трябва да са твърде големи или твърде малки - всичко е свързано с перфектния баланс.
Mikomax Smart Office са създателите на продуктовата линия Hush. С 29 години опит на международен пазар, те са експерти в проектирането на гъвкави работни места. През цялото това време анализират глобалните тенденции и най-добрите практики в офисите по целия свят. Защо? Да разберат от какво имат нужда хората. Това, което са научили, е следното: на всяко тримесечие нуждите се променят. За да бъдаш в крак с тази промяна, хората се нуждаят от интериорни решения с гъвкав дизайн. Mikomax Smart Office използват своята специализация в производството на офис мебели, за да произвеждат продукти, които съответстват на този гъвкав дизайн. Продукти Hush са в крак с промените. Те предоставят работни места, които отговарят на нуждите на хората. Гъвкавите ергономични решения завършват едно офис пространство и оформят позитивно културата на екипа завинаги.

https://hushoffice.com/en-gb/Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...