Hack - една гъвкава офис система на Vitra

Hack - play video 1

Hack - play video 2

Hack - play video 3

 

Hack е офис система, създадена за да отговори на очаквания служители и работодатели – провокативно решение, което може да се възприеме и като „хакване“ на стандартната офис среда. Константин Гръчич противопоставя традиционното бюро на една нова функционалност и подход, който удовлетворява потребностите днес на високотехнологичните компании. Нуждата на тези компании е да предложи на младите професионалисти – атрактивна, практична и същевременно динамична офис среда, предразполагаща към креативност и динамични промени на пространството според моментната необходимост.

С модерните си панели на колела Hack , на пръв поглед, предлага една незавършена, но естетична среда, подобно на експериментален проект в развитие. “Hack” предлага много – възможности от регулируеми по височина бюра, където всеки може да сам да ги нагласи така както му е удобно. Между сгъваемите панели на системата може да се разположи и мека мебел, а ако нямата нужда от нея сега – лесно може да се сгъни и премести в склада – нали затова е на колелца- и да освободи офис пространство за други нужди.

Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...