Кресло Repos | Antonio Citterio, 2011

От 01 ноември до 31 януари избери своето кресло Repos с ПОДАРЪК - табуретка, на която да отпуснеш краката си.

Креслото Repos е олицетворение на удобството - с приканваща форма, широки подлакътници, висока облегалка и релакс механизъм.

Съвместна разработка на Vitra и архитекта Антонио Читерио, креслото Repos въвежда ново разбиране за комфорт и разчупване на домашната обстановка. Щедро подплатено, с подканващи подлакътници и висока облегалка, това елегантно, въртящо секресло е въплъщение на комфорта.

Благодарение на синхронизирания механизъм, скрит под тапицерията, седящият може да движи креслото от изправена позиция до наклонена - за почивка, и да фиксира облегалката във всяка позиция. Съпротивлението на облегалката може да се регулира ръчно, спрямо теглото на седящия. Това гарантира изключителен комфорт и оптимална гръбначна опора в целия диапазон на движение.

        

Като допълнение към креслото Repos, табуретката допринася още повече за изключителния комфорт на това кресло, като позволява на седящия да отпусне краката си върху нея.

 

Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...