Мобилна стена HushWall | HUSHOFFICE

Вдъхновете и адаптирайте пространството с мобилната стена HushWall!

Мобилната стена HushWall е още едно решение от гамата на Hushoffice, което спомага за подобряване на работната среда и комфорта в офиса, отчитайки както нуждите на служителите, така и тенденциите в офисния дизайн. Следвайки концепцията за гъвкав офис, лесно може да персонализирате своята стена hushWall. Тя може за играе роля на мобилна дъска за сухо изтриване, акустична преграда за офиса или мултимедийна стена, благодарение на възможността за монтиране на екран.

Мобилна стена в хибриден офис Днес, офисите се проектират в съответствие с гъвкавата офис философия и позволяват лесно и ефективно пренареждане. Всичко това е възможно благодарение на мобилността на оборудването. Мобилната стена HushWall допълнително подпомага ефективното изпълнение на задачите на работното място и влияе както на пространството, така и на хората. С HushWall можете да насърчите екипния дух по време на срещи или провеждане на „мозъчна атака“ сред присъстващите; можете да вдъхновите аудиторията по време на обучителни сесии, презентации или речи; можете да разделите пространството в отворен офис, за да създадете перфектното работно място текущи нужди в движение. Играйте с опциите, които мобилната стена предлага, за да постигнете още по-добри резултати в работа!

Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...