Продукти на Narbutas с Red Dot Award

14.11.2019

Мебели на Narbutas с Red dot design Award

Като партньори на Narbutas сме щастливи, че два нови продукта на компанията столът Tango и работна маса от серията NOVA Wood спечелиха признанието на оценяващото жури и спечелиха престижната Red Dot Product Design 2019 Award. Наградата е допълнително признание на високите качествени стандарти на Narbutas, както и на дизайна и производствените стандарти на мебелите.

TANGO релакс кресло

TANGO Red Dot Design Award 2019

Победител в категорията „ Офис столове.

Серията релакс офис столове TANGO е проектирана от датско дуо – Christian Strand и Niels Hvass. Това което прави тава кресло лесно различимо в офис среда е високата облегалка която обгръща седящия и го изолира от заобикалящата го среда и му дава чувство на усамотение и удобство. Столовете от серията TANGO са подходящи за всички интериори – модерни, традиционни или дори луксозни.

NOVA Wood – заседателна маса

NOVA Wood Red Dot design Award 2019

Победител в категория – „Конферентни маси и маси за срещи“

NOVA Wood – предлага дискретно усещане за лукс и създава приятна, топла атмосфера благодарение на елементите от естествени материали. Отличителна черта на масата е основата и краката от масивен ясен. Заседателна маса има в плота вложка от ясен, това е предвидливо обмислен детайл, които покрива системата за управление на комуникационните кабели под масата.

Red Dot Award е едно от най-големите състезания за дизайн от 1955 година. Всяка година множество участници се съревновават за престижната награда позната като – Оскар за дизайн. За да могат да се обединят и оценят по професионален начин всички участници, Red DotDesign Award е разделена на три категории – Продуктов дизайн, Дизайн на марка или комуникационна кампания, Концептуален дизайн.

През 2019 година участници от 55 страни заявиха над 5500 продукта за участие в категорията – Продуктов дизайн. Журито е съставено от 40 независими експерта, които тестват и изследват продуктите, обсъждат ги и ги оценяват независимо един от друг по критерии като – иновативност, функционалност, качество, дълготрайност и ергономичност.

Новини

26
Август
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ 23.08.21 - 29.08.21
Уважаеми клиенти, магазин The Project ще е в лятна ваканция в периода 29.08.22 - 05.09.22 г. ...
26
Април
Фантастични пейзажи в дома
С авангардния си силует столът Panton изглежда повече като стоп-кадър на вълнообразно движение отколкото като стол. Специал...
29
Април
Когато един дизайнер преобръща света на столовете с главата надолу
През 1958 г. датският вестник Fyns Social-Demokrat пише: „ Новият ресторант Kom Igen в парк Langesø е станал т...